Despre Noi

Tiny Toes este un brand românesc dedicat importanței încălțămintei de tip barefoot, sau “mers desculț”, pentru dezvoltarea unui mers cât mai natural și sănătos.

Chiar dacă majoritatea copiilor sunt născuți cu picioare sănătoase, din păcate, doar o mică parte dintre aceștia își mențin sănătatea piciorului până la maturitate, din cauza încălțămintei nepotrivite. Specialiștii susțin că mușchii picioarelor se dezvoltă într-un mod armonios doar dacă picioarele sunt capabile să se miște cât mai liber.

Ajutăm piciorușele să se miște
natural și sănătos

Brandul TINY TOES a fost creat pentru a le oferi părinților o alternativă sănătoasă și durabilă în ceea ce privește încălțămintea celor mici. Produsele noastre sunt realizate manual în România, în mici ateliere, folosind doar materiale de calitate superioară și căptușeală fără crom.

Ideali atât pentru bebelușii care fac primii pași, cât și pentru copilașii energici, pantofii barefoot le oferă micilor piciorușe șansa de a se dezvolta așa cum a intenționat natura, oferindu-le în același timp protecția necesară.

HANDMADE IN ROMANIA

Ficare pereche de încălțăminte este realizată manual, cu drag și atenție la detalii, în atelierul nostru din București.

Realizăm produse pe bază de comandă, în serii mici sau unicat, reducând astfel risipa și supra-producția.

Cumpărând local contribui la o economie mai puternică și o planetă mai sănătoasă! ❤️

Pantofi Barefoot Scaree

CE ESTE ÎNCĂLȚĂMINTEA BAREFOOT?

Pantofii barefoot sunt caracterizați de tălpi plate, ușoare și flexibile, pentru a imita mersul desculț, precum și de un spațiu suficient la degete pentru a oferi picioarelor mici loc de mișcare. În plus, pentru confortul și siguranța celor mici, folosim doar piele naturală de calitate superioară, respirabilă și foarte moale, precum și căptușeală non-toxică, fără crom.

✔️ Talpă antiderapantă, extra-flexibilă, zero-drop 3 mm

✔️ Spațiu suficient pentru degete, formă anatomică

✔️ Închidere practică cu velcro (scai), ușor reglabilă pe glezne

✔️ Căptușeală din piele non-toxică, fără crom

✔️ Exterior piele naturală calitate premium

Specialiștii susțin faptul că stimularea mersului desculț îmbunătățește conexiunea dintre picioare și creier, crescând conștientizarea corpului, ceea ce se traduce prin modul în care învățăm să mergem. Contactul cu solul duce la un echilibru și stabilitate mai bune, deoarece corpul este capabil să se adapteze precis la condițiile de mers. Asta înseamnă că articulațiile se pot mișca liber și natural, făcându-și treaba eficient și nestingherit.

Citește mai multe despre încălțămintea barefoot →

Credem în produse sustenabile

Deoarece ne preocupă impactul pe care îl avem asupra mediului, ne bazăm producția pe principiile SLOW FASHION. Astfel, produsele noastre sunt realizate made-to-order, în serii mici și unicat, reducând astfel risipa și supra-producția.

De asemenea, colaborăm doar cu mici ateliere de producție, care realizează manual încălțăminte folosind tehnici artizanale, calitatea și durabilitatea produselor fiind cele mai importante aspecte pentru noi.

✔️ Realizați manual în România, pe bază de comandă

✔️ Materiale de calitate, piele tăbăcită vegetal

✔️ Serii mici și unicat

Monitorizăm constant furnizorii și colaboratorii pentru a ne asigra că susținem condiții de lucru locale, sigure și corecte. Unul dintre obiectivele principale este integritatea fabricării produselor noastre, de aceea construim relații pe termen lung cu furnizorii și colaboratorii care ne împărtășesc viziunea și etica de lucru.

Contactează-ne pentru orice informații →

Shopping Cart
Scroll to Top