Politică Retur / Schimb

Deoarece uneori cumpărăturile online sunt dificile, încercăm să îți venim în ajutor oferind politici de retur / schimb cât mai simple. Urmează instrucțiunile de mai jos în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ai primit comanda.

1. POLITICĂ RETUR

 1. Completează formularul de mai jos.
 2. Ambalează articolul pe care vrei să îl returnezi în ambalajul original. Asigură-te că produsele sunt în aceeași stare în care le-ai primit. Te rugăm să nu lipești nimic pe cutie, deoarece aceasta va fi reutilizată.
 3. Trimite coletul cu un serviciu de curierat în 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Costul cu transportul returului este responsabilitatea clientului și va fi achitat în avans.

Odată ce coletul ajunge la noi vom rambursa contravaloara produselor returnate în contul menționat în formularul de retur.

ADRESĂ PENTRU RETUR:
Companie: BIANCA MODELING SRL
Adresa: Str. Lungă nr. 3, ap 1, 50035 Brașov
Telefon: 0727 805 657

Ne rezervăm dreptul de a refuza un retur dacă nu s-au respectat cele de mai sus. Te rugăm să reții că produsele personalizate sunt realizate doar pentru tine și nu se pot returna sau schimba, decât în cazul în care prezintă defecte de fabricație.

2. SCHIMB PRODUS

 1. Completează formularul de mai jos sau contactează-ne în 14 zile de la primirea produsului. De îndată ce primim cererea de schimb, vom procesa noua comandă. Expedierea schimbului se face în 1-3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc, respectiv 5-10 zile lucrătoare pentru produsele realizate pe comandă.
 2. Ambalează articolul pe care vrei să îl schimbi în ambalajul original pentru a-l preda curierului în momentul în care te contactează privind livrarea noului produs. Asigură-te că produsele sunt în aceeași stare în care le-ai primit. Te rugăm să nu lipești nimic pe cutie, deoarece aceasta va fi reutilizată.
 3. Costul cu transportul schimbului de produs este 30 lei și va fi achitat ramburs de către client, la primirea schimbului de produs.

FORMULAR DE RETUR / SCHIMB

  *IBAN-ul și numele titularului de cont sunt necesare doar în caz de retur, dacă modalitatea de plată selectată a fost Ramburs. În cazul în care s-a achitat cu cardul online, rambursarea se va face automat în contul din care s-a făcut plata. Pentru schimbul de mărime nu este necesară completarea acestor câmpuri.

  3. RAMBURSARE

  Odată ce returul ajunge la noi vom rambursa contravaloarea produselor returnate în 3-10 zile lucrătoare. Costul cu transportul nu este rambursabil.  

  Rambursarea contravalorii returului se va efectua prin transfer bancar, iar clientul nu va suporta niciun comision în urma rambursării. Pentru comenzile plătite cu cardul online, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

  În cazul schimbului de produs, dacă valoarea produsului schimbat este mai mare, diferența se va achita ramburs, la primirea coletului. Dacă valoarea produsului este mai mică, vom rambursa diferența în contul menționat în formularul de mai sus.

  Shopping Cart