Politică retur

Deoarece uneori cumpărăturile online sunt dificile, încercăm să îți venim în ajutor oferind politici de retur / schimb cât mai simple. Urmează instrucțiunile de mai jos în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ai primit comanda.

  1. Completează formularul de mai jos.
  2. Ambalează articolul pe care vrei să îl returnezi în ambalajul original și învelește cutia în hârtie/folie. Asigură-te că produsele sunt în aceeași stare în care le-ai primit și nu prezintă urme de folosință; încălțămintea purtată nu poate fi returnată! Te rugăm să nu lipești nimic pe cutie, deoarece aceasta va fi reutilizată.
  3. Trimite coletul cu un serviciu de curierat în 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Costul cu transportul returului este responsabilitatea clientului și va fi achitat în avans.

Odată ce returul ajunge la noi vom rambursa contravaloarea produselor returnate în 3-10 zile lucrătoare. Costul cu transportul nu este rambursabil.  

IBAN-ul și numele titularului de cont sunt necesare doar dacă modalitatea de plată selectată a fost Ramburs, caz în care rambursarea contravalorii returului se va efectua prin transfer bancar. În cazul în care s-a achitat cu cardul online, rambursarea se va face automat în același cont utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

ADRESĂ PENTRU RETUR:
Companie: BIANCA MODELING SRL
Adresa: Str. Lungă nr. 3, ap 1, 50035 Brașov
Telefon: 0727 819 824
Ne rezervăm dreptul de a refuza un retur dacă nu s-au respectat cele de mai sus.
Te rugăm să reții că produsele personalizate nu se pot returna.

FORMULAR DE RETUR

    Shopping Cart
    Scroll to Top