Politică Retur / Schimb

Deoarece uneori cumpărăturile online sunt dificile, încercăm să îți venim în ajutor oferind politici de retur / schimb cât mai simple. Urmează instrucțiunile de mai jos în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ai primit comanda:

POLITICĂ RETUR

 1. Completează formularul de retur de mai jos în 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
 2. Ambalează articolul pe care vrei să îl returnezi în ambalajul original. Asigură-te că produsele sunt în aceeași stare în care le-ai primit. Te rugăm să nu lipești nimic pe cutie, deoarece aceasta va fi reutilizată.
 3. Trimite coletul cu un serviciu de curierat pe datele de mai jos. Costul cu transportul returului este responsabilitatea clientului și va fi achitat în avans.
Companie: SC BIANCA MODELING SRL
Adresa: Str. Lungă nr. 3, ap 1, Brașov, 500035, Jud. Brașov
Telefon: 0727 805 657.

SCHIMB PRODUS

 1. Completează formularul de mai jos sau contactează-ne în 14 zile de la primirea produsului. De îndată ce primim cererea de schimb, vom procesa noua comandă. Expedierea schimbului se face în 1-3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc, respectiv 5-10 zile lucrătoare pentru produsele realizate pe comandă.
 2. Ambalează articolul pe care vrei să îl schimbi în ambalajul original pentru a-l preda curierului în momentul în care te contactează privind livrarea noului produs. Asigură-te că produsele sunt în aceeași stare în care le-ai primit. Te rugăm să nu lipești nimic pe cutie, deoarece aceasta va fi reutilizată.
 3. Costul cu transportul schimbului de produs este 30 lei și va fi achitat ramburs de către client, la primirea schimbului de produs.
Te rugăm să reții că produsele personalizate sunt realizate doar pentru tine și nu se pot returna / schimba.
Ne rezervăm dreptul de a refuza un retur dacă nu s-au respectat cele de mai sus.

FORMULAR DE RETUR / SCHIMB

  RAMBURSARE

  Odată ce returul ajunge la noi vom rambursa contravaloarea produselor returnate în 2-5 zile lucrătoare. Costul cu transportul nu este rambursabil.  

  Rambursarea contravalorii returului se va efectua prin transfer bancar, iar clientul nu va suporta niciun comision în urma rambursării. Pentru comenzile plătite cu cardul online, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

  În cazul schimbului de produs, dacă valoarea produsului schimbat este mai mare, diferența se va achita ramburs, la primirea coletului. Dacă valoarea produsului este mai mică, vom rambursa diferența în contul menționat în formularul de mai sus.

  Shopping Cart