Garanție

Tiny Toes ofera garanția comercială a produselor în conformitate cu prevederile Legii 449/2003 și OG 21/1992. Termenul de garanție comercială este de 30 zile de la data livrării produsului, pentru deficiențe neimputabile consumatorului. 

Dacă constați că produsul nu este conform te rugăm să ne contactezi în cel mai scurt timp și să ne furnizezi datele despre comandă și deteriorările pe care le prezintă produsul (cu poze). Pentru a beneficia de garanție este necesară dovada achiziției.

Aranjamentul pentru a asigura garanția este repararea, înlocuirea (când reparația nu este posibilă) sau restituirea contravalorii produsului în condițiile art.11 din Legea 449/2003, precum și art.14 si art.15 din OG 21/1992. Garanția este oferită după declararea deficienței și după livrarea produsului către Tiny Toes. Termenul de soluționare a garanției este de până la 20 de zile de la data livrării produsului.

Durata medie de utilizare a încălțămintei este de 6 luni, cu condiția ca fiecare pereche să fie purtată alternativ cu minim alte 2 perechi de încălțări.

Garanția se pierde în cazul:

  • utilizării în condiții incorecte sau pe trotinete, mașini sau biciclete fără pedale;
  • decolorării produsului ca urmare a expunerii la soare;
  • uzurii excesive datorită tocirii;
  • spălării încălțămintei cu apă sau cu detergenți de rufe care deteriorează materialul;
  • utilizării produsului în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput;
  • intervențiilor neautorizate asupra produsului;
  • garanția nu acoperă folosirea încălțămintei în locuri de joacă cu nisip sau pietriș, tobogane sau în orice alt loc în care activitatea poate duce la distrugerea produsului.

Costurile de retur pentru un produs cu defect de fabricație vor fi suportate de Tiny Toes.

Shopping Cart
Scroll to Top