Modalități de plată

Pentru a face cumpărăturile cât mai plăcute, îți oferim mai multe opțiuni de plată:

Ramburs

Pentru a plăti o comandă folosind numerar la livrare, selectați opțiunea „Ramburs” pe pagina de plată. Această opțiune este disponibilă doar în România.

Plata cu cardul

Plățile efectuate cu cardul de credit sunt procesate de furnizorul nostru de plăți online PlățiOnline, utilizând gateway-ul de plăți online securizat. Pentru a plăti cu cardul, selectează opțiunea „Card Online” din pagina de finalizare a comenzii și vei fi redirecționat către gateway-ul securizat de plată online al PlățiOnline. Te rugăm să introduci detaliile cardului și să confirmi tranzacția făcând clic pe butonul din partea de jos a paginii.

Poți efectua plata online cu cardul în deplină siguranță. Cardurile acceptate sunt cele emise de Visa / Visa Electron, MasterCard / Maestro. Nu se percep comisioane suplimentare pentru tranzacții. Prelucrarea datelor cardurilor se face exclusiv pe PlatiOnline . Securitatea informațiilor tale este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului, ci le trimite criptate pe o conexiune sigură la bancă, pentru procesare. În acest fel, informațiile tale sunt complet în siguranță.

Indiferent de moneda aleasă, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii tale. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul bancar sub numele Bianca Modeling SRL

Shopping Cart
Scroll to Top