Politică schimb produs

Deoarece uneori poate fi dificil să nimerești mărimea potrivită, încercăm să îți venim în ajutor oferind o politică de schimb produs cât mai simplă. Urmează instrucțiunile de mai jos în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ai primit comanda:

  1. Completează formularul de mai jos. De îndată ce primim cererea de schimb, vom procesa noua comandă. Expedierea schimbului către tine se face în 1-3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc, respectiv 5-10 zile lucrătoare pentru produsele realizate pe comandă.
  2. Ambalează articolul pe care vrei să îl schimbi în ambalajul original și învelește cutia în hârtie/folie (te rugăm să nu lipești AWB-ul direct pe cutie). Asigură-te că produsele sunt în aceeași stare în care le-ai primit și nu prezintă urme de folosință; încălțămintea purtată nu poate fi schimbată! Nu este nevoie să trimiți produsul către noi; vei preda coletul curierului în momentul în care te contactează privind livrarea produsului la schimb (livrare cu colet la schimb).
  3. Costul cu transportul schimbului de produs este 35 lei și va fi achitat ramburs de către client, la primirea schimbului de produs.

Dacă valoarea produsului schimbat este mai mare, diferența se va achita ramburs, la primirea coletului. Dacă valoarea produsului este mai mică, suma rămasă va fi transformată în credit care poate fi utilizat în magazinul online la achiziții viitoare.

Te rugăm să reții că produsele personalizate nu se pot schimba.

FORMULAR SCHIMB PRODUS

    Shopping Cart
    Scroll to Top