Este suficient să menționezi personalizarea dorită pe pagina de check-out în “Note comandă”!

Pentru că fiecare copil este diferit, venim în ajutorul părinților cu servicii de personalizare a încălțămintei, astfel încât fiecare pitic să aibă pantofii perfecți. Alege culoarea, modelul sau personajul preferat și oferă-le micuților plăcerea de a avea o pereche de pantofi creați doar pentru ei. Le poți trece chiar și numele la final.

Îți place modelul dar preferi altă culoare?

Personalizarea modelelor existente în magazinul online pe altă culoare este GRATUITĂ.

Te invităm să consulți paletarul de culori disponibile (click) pentru a alege nuanța de piele preferată. Notează codul culorii în secțiunea “Note comandă”.

Gravarea numelui / datelor copiilor

Pentru liniștea părinților, oferim GRATUIT servicii de gravare a datelor de identificare ale copilului (telefon, nume, adresă). Aceste informații se vor regăsi în interiorul pantofului (pe branț).

Ghetele cu interior de eco-wool nu se pot personaliza.

Creați pentru fiecare picioruș în parte!

Copilașul are un picioruș pufos, subțire sau diferit de standarde? Sau poate nu știi exact ce mărime să alegi?

Consultă ghidul de mărimi (click), menționează lungimea și lățimea piciorușului, iar noi ne vom asigura că pantofiorii se vor potrivi perfect.

Sandale Barefoot Vadeis

Deoarece produsele personalizate sunt realizate doar pentru tine, acestea nu se pot returna.

În funcție de gradul de personalizare al unui produs, se pot percepe costuri suplimentare. Te rugăm să ne contactezi în prealabil pentru mai multe detalii.

Serviciul de personalizare se aplică doar produselor realizate pe bază de comandă; produsele aflate în stoc nu se pot personaliza.

Contactează-ne dacă ai nevoie de informații suplimentare!

    Shopping Cart