Pentru că fiecare copil este diferit, venim în ajutorul părinților cu servicii de personalizare a încălțămintei, astfel încât fiecare pitic să aibă pantofii perfecți. Alege culoarea, modelul sau personajul preferat și oferă-le micuților plăcerea de a avea o pereche de pantofi creați doar pentru ei. Le poți trece chiar și numele la final.

Personalizarea produselor existente în magazinul online pe altă culoare este gratuită. Te invităm să consulți paletarul de culori disponibile (click) pentru a alege nuanța de piele preferată. De asemenea, pentru liniștea părinților, oferim gratuit servicii de gravare a datelor de identificare ale copilului (telefon, nume, adresă). Aceste informații se vor regăsi în interiorul pantofului (pe branț). Ghetele cu interior de eco-wool nu se pot personaliza.

Recomandăm menționarea lungimii și lățimii piciorușului în „Note comandă” pentru a ne asigura că pantofiorii se vor potrivi perfect. Consultă ghidul de mărimi (click) înainte de a plasa o comandă.

Contactează-ne sau menționează în “Note comandă” personalizarea dorită!

FORMULAR CONTACT:

    Deoarece produsele personalizate sunt realizate doar pentru tine, acestea nu sunt returnabile.

    În funcție de gradul de personalizare al unui produs, se pot percepe costuri suplimentare. Ne poți contacta în prealabil pentru mai multe detalii sau poți plasa o comandă, menționând personalizarea dorită, iar noi vom reveni cu toate informațiile necesare în cel mai scurt timp.

    Serviciul de personalizare se aplică doar produselor realizate pe bază de comandă; produsele aflate în stoc nu se pot personaliza. Timpul de producție pentru comenzi este de 5-10 zile lucrătoare.

    Shopping Cart